web analytics

Plaatsing & Montage

Het is mogelijk om uw bestelling professioneel door onze mensen te laten plaatsen.
De voorrijkosten hierbij zijn afhankelijk van uw woonplaats.
Ons tarief € 45,00 per persoon per uur inclusief 6% btw. U krijgt van ons een offerte met na-calculaatie.
Voor de montage van tuinschermen berekenen wij voor de eerste 3 stuks € 67,40/scherm (standaard scherm 180×180 of 90×180) en voor elke volgende stuk € 38,00. Ongeacht de duur.
Eventueel kosten voor verbruikt materiaal.

Op maat laten maken.
Het is bij ons mogelijk om uw tuinschermen op maat te laten maken, dan hebben wij het meestal over het op maat maken van bijvoorbeeld een passtuk van uw bestelde tuinschermen omdat een schutting niet altijd precies uitkomt zoals het hoort. Maar ook kunnen wij uw tuin- schermen en -deuren vast voormonteren en voorzien van hang en sluitwerk zodat ze al helemaal klaar zijn. Ook kunnen wij naar uw eigen wens andere artikelen op maat maken.

Mocht u een passtuk willen laten maken stuurt u ons dan e-mail en geef daarin uw type tuinscherm, en de afmeting van het passtuk door. Wij kunnen u dan op aanvraag een prijs van het op maat gemaakte passtuk geven. Als u niet helemaal zeker weet hoe groot het passtuk moet worden is het ook mogelijk dat u eerst de schutting besteld en plaatst, en vervolgens doorgeeft hoe groot het passtuk moet worden. Wij kunnen u dan, een op de juiste maat gemaakt passtuk toesturen voor ons gebruikelijke vaststaande bezorgtarief.

Translate »