Bamboe Projecten

Bamboe Projecten

Bamboe Projecten

SPECIALISTEN IN BAMBOE VOOR UW INTERIEUR EN EXTERIEUR STYLING

U kiest voor bamboe in uw interieur? Kiezen voor een “groene” uitstraling die past bij u of uw bedrijf?

Onze missie om door interieuradvies het creeren van een prettige werk- en leefomgeving. Onze visie is dat mensen zich in een dergelijke omgeving lekkerder, productiever voelen en gelukkiger zijn. U wilt het direct goed aanpakken en wenst de zekerheid van een professionele adviseur naast u. Vanaf het eerste idee tot en met de gebruiksklare oplevering. En … wat ú wilt.

Onafhankelijk, objectief, deskundig, betrouwbaar en betrokken alsof het onze huisvesting betreft. Onze ruime ervaring op dit gebied geeft u de zekerheid dat uw project in goede handen is en dat het binnen de begroting past en op tijd wordt gerealiseerd.

Of het nu gaat om een tuinadvies, buiten styling, interieuradvies, interieur styling, wij kunnen u adviseren in ruimtelijke indeling en denken met u mee in het gebruik van meubels en accessoires. Onze allround ontwerpers en tekenaars maken wat ú wenst. Wij dragen creatieve en kostenbesparende oplossingen aan. Door de samenwerkings-verbanden die wij hebben, kunt u ervoor kiezen de styling zelfs helemaal uit handen geven.

U kunt besluiten ons uit te nodigen voor een bezoek bij u waarbij u uw eigen wensen of ideeën geeft. Tijdens het bezoek kunnen wij u veel praktische tips en suggesties aan de hand doen waarmee u een snelle start kunt hebben bij het verdere besluitvormingsproces. Ook kunt u opdracht geven om hetgeen tijdens het bezoek bij u besproken is nader uit te laten werken. U ontvangt dan een ontwerp. Indien er dan verder nog behoefte mocht bestaan aan ondersteuning (u kunt hierbij denken aan: aankoopbegeleiding, begeleiding tijdens de uitvoering, aanvullende of alternatieve ontwerptekeningen) kunnen wij u daarbij uiteraard ook behulpzaam bij zijn.

Gaarne vernemen wij van u.

Wilt u meer informatie? Belt u 070-3620856 / 0622096896 of mail ons