Bestellen.

U wilt bestellen. Hoe gaat dit in zijn werk?
Bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.
U bestelt eenvoudig online en wanneer u liever naar de showroom komt om onze collectie te bekijken, bent u van harte welkom; wij nemen graag de tijd voor u om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Nadat u uw bestelling online of per mail hebt opgegeven, dient u een aanbetaling van 25% van het bedrag te betalen. Zodra wij deze hebben ontvangen, wordt de order in productie genomen en gaat de levertijd in. Hiervan ontvangt u een bevestiging.
Ons rekening is:
Bank: ING
Rekeningnummer: 7 3679 50
Rekeninghouder: Moethiara Den Haag
Plaats: Den Haag
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL 86 INGB 0007 3679 50
KvK: 27143300
BTW-nummer: NL0992.09.998.B01

Zolang uw bestelling nog niet is verwerkt kunnen wij deze nog aanpassen. Zodra de order binnen komt, ontvangt u per email een bericht hiervan.

Heeft u ook een winkel/ showroom waar we de producten kunnen bekijken? Jazeker, u kunt gewoon vrijblijvend op elke zaterdag binnen komen lopen, zonder een afspraak te hoeven maken. Wij zijn elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00, en anders op afspraak

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Zolang uw bestelling nog niet in behandeling is genomen kunt u kosteloos annuleren. Laat ons dit weten per telefoon op 06-22096896 of per email.
Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen op uw rekening retour gestort, op hetzelfde rekeningnummer waarmee de betaling is gedaan.
Na deze periode heeft u geen recht op restitutie van de aanbetaling.
Op maat gemaakte artikelen kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden.

Alle artikelen worden door vakmensen op maat gemaakt, waarbij kwaliteit vooropstaat.

Wij wensen u veel plezier op onze website.