Levering.

Wanneer kan ik mijn order verwachten?
De levertijd van onze producten (indien op voorraad) is 1 tot 2 weken. De levertijd gaat in zodra wij uw betaling hebben verwerkt, waar u per email een bevestiging van ons ontvangt. Wanneer wij uw bestelling(en) in huis hebben, ontvangt u hier per email bericht. Makkelijker kan haast niet!
Wijziging van de leveringstermijn geeft geen recht op ontbinding en/of schadevergoeding.

Wat zijn de verzendkosten? En kan ik desgewenst mijn bestelling komen afhalen?
De verzendkosten bedragen tot een breedte van 150cm € 17,50 binnen Nederland, met een max. van 20kg. (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor België zijn de verzendkosten €24,95. U kunt uw order ook komen afhalen, zodra u de email met berichtgeving van binnenkomst hebt ontvangen; kunt u deze afhalen op de Monsterseweg 15, 2291PB te Wateringen.

Order status
Indien het producten op maat betreft kunnen wij niet geautomatiseerd uw product status doorgeven. Wilt u weten hoe uw bestelling er voor staat dan vragen wij u vriendelijk contact per mail met ons op te nemen. Wij vragen dan uw order na bij onze fabriek.
Wij stellen u 1-malig op de hoogte van de status van u bestelling. Bij eventuele wijzigingen brengen wij hiervan op de hoogte.