Over Ons

Moethiara is gevestigd in ‘s-Gravenhage en sinds 1993 producent en importeur van stijlvolle, exclusief afgewerkte bamboemeubelen. Leverancier van pure natuurprodukten aan de consument maar ook aan Hotels, restaurants, kantoren. Een doordachte collectie bamboe-meubelen voor interieur, serre en tuin.

Introductie

Een oude bekende woninginrichting altijd op een nieuwe manier gebracht! Bamboe wordt al eeuwen lang gebruikt in de woonsfeer. Nu “anders wonen” door de veeleisende klant bereikbaar wordt zijn bamboe meubels aan een nieuwe opmars begonnen. Ook mensen die in Azië of steeds meer bij vrienden kennis hebben gemaakt met bamboe meubels komt steeds meer het besef dat: “ … wil je iets bijzonders hebben eigenlijk alleen dan nog bamboemeubels over blijft“.

Als je van modern en toch tijdloos design houdt, is bamboe de ideale keuze. Op deze website willen wij U tonen aan de hand van vele voorbeelden hoe U het aantrekkelijk maakt Uw huis helemaal met bamboe meubels in te richten.

En …. Bamboemeubelen zijn uitstekend te combineren!

Wegdromen

Bamboe is Exotisch, Oosters, Zen, Warm, Vriendelijk en Decoratief door zijn eenvoud. Toepasbaar in vele stijlen. Duurzaamheid; tijdloze ontwerpen altijd met de trend mee.

Natuurlijk en smaakvol natuur

Bamboe-meubelen van Moethiara kenmerken zich door bamboe in zijn pure vorm met zijn authentieke karakteristiek, die nooit verborgen blijven. Van eenvoudig naar origineel tot exclusief, en geschikt voor iedere beurs. Onze bamboebedden zijn zorgvuldig honing- naturel gelakt. Of indien gewenst in de door U gewenste tinten. Ook vervaardigen wij bamboemeubelen in zwarte- of tijgerbamboe. Moethiara garandeert dat u een kwalitatief hoog en origineel produkt aanschaft dat met de hand is gemaakt, rechtstreeks aan de basis, de coöperaties. Uw Moethiara bamboeprodukt is altijd uniek door zijn handwerk en selectie van de materialen. Het hoogwaardig materiaal (bamboe, teak en rotan) dat wordt gebruikt in onze meubelen zijn meermaals geïmpregneerd, waardoor onze bamboe-meubelen zowel binnen als zelfs buiten gebruikt kunnen worden. Ze voldoen uitstekend in het interieur, serre, (winter-) tuinen en veranda’s.

Milieu en eerlijke prijzen

Bamboe-bedden en meubelen van Moethiara zijn pure natuurprodukten en milieu-vriendelijk vervaardigd. Moethiara bamboe wordt van speciaal daartoe aangelegde plantages betrokken. En omdat wij speciale soorten bamboe verwerken, komt dit de kwaliteit alleen maar ten goede.

Wij werken waar het kan CO2 neutraal
Onder andere door van elk door u gekochte bamboe wij een donatie teruggeven en daardoor zorg te dragen voor meer bamboeaanplant.

Absoluut geen kinderarbeid

Moethiara garandeert dat u een kwalitatief hoog en origineel product aanschaft dat met de hand werd gemaakt, rechtstreeks van de basis. De controle vindt ter plekke plaats door Nederlandse Ingenieurs. Daardoor kan Moethiara garanderen dat er bij de vervaardiging van Moethiara meubels geen kinderarbeid plaatsvindt.

Moethiara Bamboe / Bamboepaal.nl
Monsterseweg 15, 2291PB – Wateringen
070 3620856 / 06 2209 6896